Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 40 memur alımı yapacak - Başvuru şartları

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı, memur alımı yapacağını 9 Mart 2018 tarihli ilanla ilgililere duyurdu. Mühendis, Tekniker, Teknisyen, Diyetisyen, Kimyager, Mütercim, Anbar Memuru, Veznedar ve Koruma ve Güvelik Görevlisi unvanlarına göre personel alacak. İşte başvuru şartları ve başvuruya dair ayrıntılar...

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 40 memur alımı yapacak - Başvuru şartları
09 Mart 2018 Cuma 13:09

Memur alımı yapılacak. Mühendis, Tekniker, Teknisyen, Diyetisyen, Kimyager, Mütercim, Anbar Memuru, Veznedar ve Koruma ve Güvelik Görevlisi unvanlarına göre alım yapacak olan Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı, ilan verdi. Bu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar için en son tarih 6 Nisan 2018 olarak belirlendi. 

Başvuruda 2016 yılı KPSS puanı isteniyor.

Üniversite genel olarak aranan şartları şöyle bildirdi:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

- Lisans mezunları için 2016 yılı KPSSP3 puan türünden, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.

Genel şartların yanı sıra alım yapılacak personellere göre özel şartlarda bulunmaktadır. Aşağıdaki bağlantı ile ya da resimden bakanlığın özel şartlarına ulaşabilirsiniz.

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 40 memur alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.