İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı - 18 Nisan 2018

İnönü Üniversitesi, sözleşmeli personel ihtiyacını karşılamak için DPB'ye ilan verdi. Başvuru şartları, gerekli belgelerin detayları haberimizde...

İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı - 18 Nisan 2018
18 Nisan 2018 Çarşamba 13:07

Sözleşmeli personel alımı için ilan veren İnönü Üniversitesi, başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları bugünkü ilanda açıklandı. Hemşire, sağlık teknikeri, fizyoterapist, psikolog ve biyolog alımı yapacak olan üniversite 154 kontenjan açtı. 

İlanda şu açıklama yapıldı:

"28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz Hastanesinin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel istihdam edilecektir. Adayların 2016 KPSS (B) gurubu puan sıralaması esas alınmak kaydıyla yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır."

2 Mayıs 2018'e kadar başvurular kabul edilecek. 

İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için TIKLAYINIZ....

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.