İŞKUR 2219 Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru şartları

İŞKUR personel alacağını DPB'ye verdiği ilan ile açıkladı. Duyuruda alımı yapılacak olan pozisyonu, hangi başvuru şartlarının arandığını, başvuruların nereye, ne zaman ve nasıl yapılacağını anlattı. İşte ayrıntıları ile İŞKUR alımı...

İŞKUR 2219 Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru şartları
22 Haziran 2018 Cuma 12:30

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü alım yapacak. Bunun için 2219 kontenjan ayrıldı. DPB'nin 21 Haziran 2018 tarihli ilanında alımı yapılacak olan pozisyon, hangi başvuru şartlarının arandığı, başvuruların nereye, ne zaman ve nasıl yapılacağı açıklandı. 

Duyuruya göre başvurular 25 Haziran 2018 tarihinde başlayıp 4 Temmuz 2018'de bitecek. Genel şartlar ve özel şartlar için ayrı ayrı maddeler verildi. Özel şartlar alımı yapılacak poziyona göre değişirken genel şartlar şöyle maddelendi:

- 657 sayılı DMK’nın 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

Büro Personeli , İş ve Meslek Danışmanı (İMD) için KPSS şartı aranıyor. Özel şartlara aşağıdaki linke basarak ulaşabilirsiniz.

İŞKUR 2219 Sözleşmeli Personel Alımı - Özel şartları

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAMDİ KARATAŞ - 6 yıl önce
İLANDA BÜYÜK HATA ; Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2219 adet sözleşmeli personel alımında büyük bir hata yapmışlar , Lisans mezunu büro personeli alımında 5.Gurup'ta olması gereken ''BİLGİSAYAR UYGULAMALI EKONOMİ'' BÖLÜMÜ mezunları yazılmamış. Bu hatanın acilen düzeltilmesi gerektiğini arz ederim. hata biran önce düzeltilmeli.