Isparta Belediyesi Personel Alımı

Isparta Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Isparta Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Isparta Belediyesi Personel Alımı
Admin
Admin
18 Eylül 2019 Çarşamba 11:46

Isparta Belediyesi Personel Alımı

Isparta Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Isparta Belediyesi Personel Alımı

Isparta ilimiz, Akdeniz Bölgemizde konumlanmış ve açıklanan son verilere göre 250 bini aşkın nüfusuyla Türkiyemizin en önemli kentlerinden biridir. Belediye tarafınca yapılan açıklamada belediye bünyesinde çok fazla sayıda açık kadro ve pozisyonda memur işçi personel eleman açığı bulunduğunu ve bunun için yeni yılda da hem elaman açığını kapatmak hemde istihdama katkı sağlamak için çok sayıda memurişçi  personel alımı yapılacağını belirtti.Isparta BELEDİYESİ memur işçi personel alımı ne zaman yapılacak? Isparta Belediyesince memur işçi personel eleman alımı başvuru şartları neler olacak, istenilen nitelik ve özellikler başvuru tarihleri ve diğer başvuru detayları hakkında detaylara haberimiz devamından ulaşabilirsiniz.

Özellikle işsizlik rakamlarının ekonominin etkisiyle hızlı bir artış trendine girmesiyle beraber Isparta Belediyesi tarafından yapılan memur işçi personel alımı açıklaması Isparta şehri ve ilçelerinde ikamet eden çok sayıda istihdam edilecek kişiyi mutlu etti.  Son senelerde ortaya koyduğu projeler ve yapılan yeni atılımlar ile şehrin çehresini değiştirmek ve güzelleştirmek ve insanlara daha yaşanabilir kent sunmak için önemli adımlar atan Isparta Belediyesi, bu çalışmalarına yeni yıl içerisinde de durmaksızın devam ediyor.  Isparta Belediyesi bu değişimin devam edebilmesi için çalışma arzusu yüksek, yaratıcı genç beyinleri işten anlayan işinin ehli belediye bünyesinde istihdam etmenin önemli olduğunu her fırsatta tekrarlıyor. Bu anlamda belediye bünyesinde bulunan boş pozisyonlara yeni yılda boş kadro ve pozisyonlarında çok sayıda işçi alımı, eleman alımı, memur alımı ve personel alımı gerçekleştirilecek. Bu ilanlarda itfaiye eri, park bahçe görevlisi, zabıta eri, başkatip, muhasebeci, tabip, veteriner, fen memuru, zabıta memuru, daktilograf, memur, şoför, bekçi, hizmetli, mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyonda memur işçi personel alımı yapılacak.  Isparta Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Isparta Belediyesi çok sayıda personel alımı ilanı sadece merkezde değil aşağıda bulunan ilçeler için de gerçekleştirilecek.

  • Aksu Belediyesi
  • Atabey Belediyesi
  • Eğirdir
  • Gelendost
  • Gönen
  • Keçiborlu
  • Senirkent
  • Sütçüler
  • Şarkikaraağaç
  • Uluborlu
  • Yalvaç
  • Yenişarbademli

Isparta Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Isparta Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Isparta Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Isparta Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Isparta Belediyesi ve Isparta’da bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Isparta Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Isparta Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel

Etiketler; #ısparta
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü kaydu - 5 yıl önce
İş arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Avatar
Süleyman tekeli - 5 yıl önce
İş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Avatar
Yıldıray ozyigit - 4 yıl önce
İş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.