Ülkemizde vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha ucuz ve daha iyi bir biçimde faydalanabilmeleri adına şehir hastaneleri projesi ortaya çıkmıştır. Şehir hastaneleri yatak kapasitesi yüksek, modern sağlık kurumlarıdır. Bunlardan bir tanesi de İstanbul ilimizde Başakşehir ilçesinde yapılmaktadır. İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında hizmete açılarak her sene yüz binlerce vatandaşımıza hizmet verecektir. İstanbul Başahşehir Şehir Hastanesi veya diğer adı ile İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, 2354 yatak kapasitesi ile sadece ülkemizin değil aynı zamanda Avrupa’nın en büyük sağlık kampüslerinden bir tanesidir.

İstanbul ilimizi sağlık başkenti yapmak ve sadece ülkemizden değil aynı zamanda yurt dışından çok sayıda hastayı getirmek adına İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi oldukça önemli bir yatırımdır. Birçok açıdan önem arz eden bu yatırım kapsamında birçok kişiye iş imkanı da doğacaktır. Hastane bünyesine binlerce personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir. İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi tarafından yayınlanan iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu detayları yazımız devamındadır.


İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi İş İlanları 2020

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi 1 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilmiştir. Hastanenin yüklenici firması yani yapımı Rönesans Holding ile Japon Sojitz tarafından gerçekleştirilmiştir. Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel İş Birliği yani PPP modeli kapsamında yapılan hastaneye her gün on binlerce hastanın ziyaret edeceği düşünülmektedir. Hastanede tıbbi olarak bütün operasyonlar gerçekleştirilebilecek. Bu doğrultuda tüm teknolojik altyapı ve teknolojik ekipmanlar sağlanmış durumda. Ülkemizi sağlık konusunda yukarılara taşıyacak olan şehir hastanesine ise on bini aşkın personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecek.

 

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi yani İkitelli Şehir Hastanesi tarafından yayınlanması beklenen iş ilanları içinde; hemşire, ebe, özel güvenlik görevlisi, sağlık teknikeri, hasta danışmanı, hasta bakıcı, acil tıp teknisyeni, biyolog, diyetisyen, engelli personel, eski hükümlü işçi, doktor, fizyoterapist, stajyer, anestezi teknikeri, aşçı, temizlik görevlisi, vasıfsız personel, ameliyathane hemşiresi, başhemşire, tercüman, çağrı merkezi müşteri temsilcisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunuyor. Peki tüm bu ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi bünyesine yapılması düşünülen tüm çalışan alımları için ilanlar İŞKUR üzerinden alınmaktadır. İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde verilmiş olan açık iş pozisyonlarını inceleyerek iş başvuru formu doldurabilir ve müracaat edebilirsiniz. KPSS şartı olmadan alımlar gerçekleştirilmektedir. Bununla beraber hastane açılması ile birlikte kapatılan hastanelerdeki personellerin birçoğu İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi’ne transfer edilmiştir. Açık kalan diğer pozisyonlar için alımlar gerçekleştirilmektedir.

Bu yazımızda İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi iş ilanları, işe alım süreci ve insan kaynakları hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©