İzmir Buca İmar 50 İşçi Alacak

İmir Buca belediyesi personel alımı yapacak, İzmir Buca İmar A.ş personel alımı , İzmir in buca İlçesinde faliyet gösteren Buca İmar A.ş. 50 İşçi Alımı yapacak Detaylar haberimizde

İzmir Buca İmar 50 İşçi Alacak
Admin
Admin
26 Ağustos 2019 Pazartesi 00:17

İzmir Buca İmar 50 İşçi Alacak

İzmir Buca İmar 50  İşçi Alımı Yapacak

İzmir Buca İmar Aş İşkur kapsamında işçi alımı yapacak detaylı bilgi işçi adaylarında aranan nitelik ve özellikler aşağıdaki personel alım formlarında yer almaktadır. Sizde niteliğine ve özelliğine uygun olduğunu düşündüğünüz pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ankara’da bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşegül pişkin - 4 yıl önce
İş istiyorum
Avatar
ayhan Ergün - 4 yıl önce
slm efendim buca belediyesi pak vebacelere personel alimi icin başvur icin yazdim calişmakistiyorum fen işleri inşaat işlerin de calişirim 05443098312 siizden ricam banada bir işverin Allah rizasi icin yardimci olun siizde musluman evladisiniz bana yardim edin perişan bir haldeyim
Avatar
Halis Özdemir - 4 yıl önce
05452626131 sizden ricam çok acil iş istiyorum