Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 667 Sözleşmeli Personel Alımı

KGM Sözleşmeli PErsonel alımı gerçekleştirecek. KGM Tekniker, Mühendis, Büro Personeli alım şartları nelerdir? KPSS Puanı ve nitelikler ile merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 667 Sözleşmeli Personel Alımı
10 Temmuz 2018 Salı 10:35

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) KPSS-2018/8 Tercih Kılavuzunu yayımladı. KAmuda sözleşmeli olarak çalışmak isteyen adayların merak ettiği KPSS kılavuzu yayımlandı. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı gerçekleştirecek. PEki KGM personel alımı başvuru şartları neler? Hangi bölümlerden alım yapılacak? Lisans ve Önlisans Programları içerisinden hangi bölümler alınacak? İşte detaylar.

KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınacak

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 10-16 Temmuz 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM'ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 16 Temmuz 2018 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. Adaylar, tercihlerini KPSS-2018/6 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır.

Adayların tercih işlemleri için Ek'te yer alan kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.