Kayseri Özel Erciyes Hastanesi Personel Alımı, İş Başvurusu

Kayseri Özel Erciyes Hastanesi; personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapacak, Kayseri Özel Erciyes Hastanesi insan kaynakları iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu, detayları yazımız devamında...

Kayseri Özel Erciyes Hastanesi Personel Alımı, İş Başvurusu
Admin
Admin
20 Ekim 2019 Pazar 20:57

Kayseri Özel Erciyes Hastanesi Personel Alımı, İş Başvurusu

Kayseri Özel Erciyes Hastanesi personel alımı yapacak!

Kayseri şehri ve iç Anadolu’da özel hastane branşında hastalar tarafından vazgeçilmez olan ve klinik ve hekim kadrosu ile son derece güven duyularak zirveye yerleşen Özel Erciyes Hastanesi’nin Hastalarının ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ve çalışanlarının haklarını gözeterek yasal şartlar doğrultusunda verilen sağlık hizmetini sürekli iyileştirmek ana politika olarak benimsemiş Özel Erciyes Hastanesi sağlık hizmetlerinde insanlığın güvenini kazanmak ve bu güvenin devamlılığını sağlamayı uluslar arası standartlarda sağlık hizmeti sunan, öncelikli tercih edilen, güvenilir, referans kuruluş olmak; bilgi, beceri ve duyarlı hizmet anlayışıyla, farklılık yaratarak tüm insanlığa ulaşmayı hedeflemektedir. İç Anadolu’nun tek özel sağlık kompleksi halindeki en büyük hastanelerinden birisi olmayı başarmıştır.  Özel Erciyes Hastanesi özel sağlık alanındaki gelişmeleri ve teknolojileri kendi bünyesinde toplayarak kaliteli ve dünya standartlarında insanların ilgisini çeken ve uzman hekim kadrosu ile insanlara güven veren sağlık hizmeti vermeye başlamıştır.

Özel Erciyes Hastanesi bünyesinde hizmet kalitesi ve sürdürebilirliği açısından çok fazla rakamlarda  sağlık personeli ve yardımcı sağlık personeli çalışmaktadır. Aynı zaman da Hizmetli kadroları, veri toplama görevlisi, asistan, güvenlik ve temizlik görevlisi, bilişim personeli, oto park görevlisi, hasta bakıcı olarak çalışmakta olan çok sayıda bay ve bayan personeli bulunmaktadır.

Hizmet kalitesi açısından bu kadar çok personel barındıran Özel Erciyes Hastanesi,  personel içinde evlilik, doğum, sağlık problemleri, emeklilik vb farklı sebebleri neticesinde işten ayrılan ve zorunlu izin kullanan personellerin yerini dolduracak personel alımı yapacaktır. Özel Erciyes Hastanesi  açık kadro ve pozisyonları için iş ilanları ile personel alımı yapmaktadır. Özel Erciyes Hastanesi iş başvurularını genellikle kendi sitesinin insan kaynakları kısmından yayımlamakta olup bizlerde sizler için bu ilanları yakından takip etmekteyiz. Özel Erciyes Hastanesinde iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker devamında  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com internet sitemizin adresini sık kullanılanlar sekmesine ekleyip, ayrıca her gün düzenli olarak  takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

  


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çiğdem - 5 yıl önce
Temizlik görevlisi olarak çalışmak istiyorum
Avatar
Çiğdem - 5 yıl önce
Temizlik görevlisi olarak çalışmak istiyorum
Avatar
Bahar - 5 yıl önce
Temizlik
Avatar
Husne - 5 yıl önce
Temizlik görevlisi olarak hastanenizde çalışmak isterim
Avatar
Nuray - 5 yıl önce
Evet
Avatar
Nuray - 5 yıl önce
Evet temizlik görevlisi olarak çalışmak istiyorum
Avatar
Belgin - 5 yıl önce
Temizlci
Avatar
AHMET POLAT - 5 yıl önce
Temizlik isi icin