KYK 20 avukat alacağını duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce yayınlanan ilana göre 20 avukat alımı yapılacağı belirtildi.

KYK 20 avukat alacağını duyurdu
02 Ocak 2017 Pazartesi 19:11

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında 5 (beş) adet, taşra teşkilatında 15 (on beş) adet (Ankara ilinde 3, İstanbul ilinde 1, Kocaeli ilinde 1,Konya ilinde 1, Samsun ilinde 1,  Trabzon ilinde 1, Adana ilinde 1, Antalya ilinde 1, Malatya ilinde 1, Gaziantep ilinde 1, Diyarbakır ilinde 1, Erzurum ilinde 1 ve Van ilinde 1 adet) olmak üzere toplam 20 (yirmi) adet olmak üzere sözlü sınavla Avukat alımı yapılacağını duyrudu. 

Adaylar başvurularını, 27 Ocak-06 Şubat 2017 tarihleri arasında saat 23:59’a kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Online Başvuru Sistemi (http://basvuru.gsb.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapabilecekler.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A maddesinde yer alan genel şartları taşımak,

2) 22 Mayıs 2016 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü itibarıyla en az 70 puan almış olmak,

3) Son başvuru tarihi itibarıyla Hukuk Fakültesi veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

4) Başvuru tarihinin son günü itibarıyla avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.