Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü 240 Sürekli İşçi Alımı - Başvuru Şartları

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, 2016 KPSSP94 türüne göre işçi alımı yapacak. Bu ilana başvuru yapacak olan adayların en geç 25 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları isteniyor. İşte başvuru şartları ile birlikte detaylar...

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü 240 Sürekli İşçi Alımı - Başvuru Şartları
18 Mayıs 2018 Cuma 14:29

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, 240 sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. Bu ilana başvuru yapacak olan adayın 2016 KPSSP94 türünden en az 60 almış olması isteniyor.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için şu açıklama yapıldı:

Kurumumuzun Ankara, Kırıkkale ve Çankırı’da bulunan işyerlerinde çalıştırılmak üzere, aşağıda belirtilen branş ve sayılarda lise ve dengi okul mezunu toplam 240 daimi işçi alımı yapılacaktır.

Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, İŞKUR tarafından 2016 KPSSP94 türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvurular, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapılacaktır. İlan detayları ve başvuru süresi Türkiye İş Kurumu internet sitesinden takip edilebilir.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Sürekli İşçi Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.