Maliye Bakanlığı 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere sınavla 300 vergi müfettiş yardımcısı alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

Maliye Bakanlığı 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak
06 Nisan 2017 Perşembe 15:59

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere sınavla 300 vergi müfettiş yardımcısı alınacağını duyurdu. 

Ağbal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda çalıştırılmak üzere 300 vergi müfettiş yardımcısı alımı için 3-4 Haziran 2017 tarihinde sınav yapacaklarını duyurdu.

Sınava başvuruların ise 24 Nisan-8 Mayıs arasında yapılacağını belirten Ağbal, sınava 2015, 2016 KPSS'den yeterli puan alanların başvurabileceğini kaydettisöz konusu sınava bin 500 kişi çağıracaklarını ifade etti.

Söz konusu sınava bin 500 kişi çağıracaklarını açıklayan Ağbal,  "Sınava girecek gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin - 7 yıl önce
Ösym'nin arama motoruna Ösym 2017 Sınav Takvimi yazınca çıkan kendi sayfasında başvuru tarihi halen 27 Mart olarak görünürken 23 Martta Kpss Lisans başvurularının sonlandırılması sonucu lisans ve alan bilgisi sınavlarına başvuramadık.Lütfen bu mağduriyetimizi giderin.Binlerce kişi bu olaydan dolayı sınava başvuramadı.1 senelik emeğimiz boşa gidecek.Başvuru tarihlerinin 1 gün dahi olsa uzatılarak bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz.