MEB personel alımı yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bireysel danışmanlık hizmeti için personel alımı yapacak. Peki bireysel danışmanlık şartı neler? İşte detaylar...

MEB personel alımı yapacak
03 Nisan 2017 Pazartesi 13:52

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bireysel danışman alımı yapmak için ilana çıktı. MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından bireysel danışman alımına yönelik ilan metni yayımladı.

Buna göre MEB, Teknik Uzman, Mali Yönetim Uzmanı, Satınalma Uzmanı, İletişim Uzmanı alanlarında personel alacak. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvurabilir? 

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı hali hazırda projenin farklı birimlerinde proje süresince istihdam etmek üzere Teknik Uzman, Mali Yönetim Uzmanı, Satınalma Uzmanı, İletişim Uzmanı pozisyonları için ilgilerini göstermeleri amacıyla uygun bireysel danışmanları (“Danışmanlar”) davet etmektedir.

Teknik Uzman:

Bahsi geçen personelin iş tanımı; projenin ilgili alanlardaki teknik sorumluluğuna yönelik olarak Okul Projelerinin Gözden Geçirilmesi, Sahada yapılan uygulamanın denetlenmesi, 3D tasarım yapılması ve idare tarafından ihtiyaç duyulabilecek diğer hizmetleri ihtiva edecektir. Hizmetlerin süresi proje surecince, öngörülme olup, taraflarca yazılı olarak fesih bildirimi olmadığı takdirde sözleşme mevcut şartları ile devam edecektir.

Seçim kriterleri şunları kapsar:

- Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümlerinden mezun olmak,
- Proje inceleme, hazırlama ve saha denetimi alanlarında en az 5 yıllık profesyonel deneyim,
- Okul tasarımı konusunda kanıtlanmış deneyim,
- Yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi,

Mali Yönetim Uzmanı:

Bahsi geçen personelin iş tanımı; projenin tüm Mali Yönetim sorumluluğuna yönelik olarak bütçeleme,
banka hesapları, harcamalar, muhasebe, iç kontroller, finansal raporlama ve dış denetim ile ilgili hususları
ihtiva edecektir. Hizmetlerin süresi 26 ay olarak öngörülmekte olup, taraflarca yazılı olarak fesih bildirimi
olmadığı takdirde sözleşme mevcut şartları ile devam edecektir.

Seçim kriterleri şunları kapsar:

- Ekonomi, İktisat ya da İşletme alanlarında Lisans Derecesi ve finans, muhasebe, denetim ve raporlama ile ilgili alanlarda en az 5 yıllık profesyonel deneyim,
- İç Kontrol sistemlerinin tasarımı, mali yönetim sistemleri ve prosedürlerinin oluşturulması, bilgisayar tabanlı mali yönetim sistemleri, muhasebe konusunda kanıtlanmış deneyim.
- Yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi,

Satınalma Uzmanı:

Bahsi geçen personelin iş tanımı; projenin tüm Satınalma sorumluluğuna yönelik olarak projenin satınalma ve planlaması ile ilgili iş ve işlemleri, ihale ve sözleşmelerde dokümantasyon hazırlanması dahil tüm süreçlerin proje gereklerine uygun şekilde gerçekleştirilmesi, teknik şartname ve iş tanımı hazırlanmasına destek verilmesi, ihale ve sonuç ilan yayını, proje içi eğitim, ilgili kayıtların tutulması, raporların hazırlanması, kurum içi ve dışı denetimlere destek verilmesi ve idare tarafından uygun görülecek diğer hizmetlerin verilmesi ile ilgili hususları ihtiva edecektir. Hizmetlerin süresi 26 ay olarak öngörülmekte olup, taraflarca yazılı olarak fesih bildirimi olmadığı takdirde sözleşme mevcut şartları ile devam edecektir.

Seçim kriterleri şunları kapsar:

- Üniversitelerin Mühendislik veya diğer ilgili alanlarında Lisans Derecesi sahibi olmak ve en az 5 yıllık mesleki deneyim,
- Kamu ihale mevzuatı ve/veya Uluslararası ihale mevzuatı konusunda kanıtlanmış deneyim, 
- Yapım işleri, danışmanlık hizmet alımları ve mal alımları konusunda deneyim,
- Yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi,
- Tercihen Dünya Bankası finansmanlı projelerde yer almış olmak.

İletişim Uzmanı:

Bahsi geçen personelin iş tanımı; Proje’ye dair iletişim ve görünürlük faaliyetlerinin AB Dış Eylemler için İletişim ve Görünürlük Kılavuzuna uygun olarak ve proje için geliştirilen İletişim Stratejisi (İS) uyarınca yürütülmesinin sağlanması, görsel-işitsel ve basılı materyaller hazırlanması, çalışmaların dokümantasyonu, PUB’de proje ile ilgili iletişim ve koordinasyona destek sağlanması, proje bünyesinde oluşturulacak ihtilaf çözüm mekanizmasının işletilmesi, görevlendirileceği toplantı vb. işlerde görünürlük, iletişim ve
koordinasyon konuları ve idare tarafından uygun görülecek diğer hizmetlerin verilmesi ile ilgili hususları ihtiva edecektir. Hizmetlerin süresi 26 ay olarak öngörülmekte olup, taraflarca yazılı olarak fesih bildirimi olmadığı takdirde sözleşme mevcut şartları ile devam edecektir.

Seçim kriterleri şunları kapsar:

- Fakültelerin dört yıllık lisans programlarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.
- Görsel-işitsel veya basılı materyal hazırlama konusunda en az 5 yıllık mesleki tecrübe sahibi olmak.
- Sosyal medya ve websitesi yönetimi konusunda deneyim sahibi olmak.
- Toplantı ve etkinlik organizasyonu alanında deneyim sahibi olmak.
- Office programlarını (MS Project, Excel, Word, Powerpoint, Outlook) iyi derecede kullanabiliyor olmak.
- Yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olmak.
- Tercihen Avrupa Birliği finansmanlı projelerde yer almış olmak.

IPF Borçluları için Satın Alma Düzenlemeleri (Temmuz 2016) (“Satın Alma Düzenlemeleri”)’nin Dünya Bankası’nın çıkar çatışması durumundaki politikasını ortaya koyan 3.14 numaralı paragrafı ilgili Danışmanların dikkate alması gerekmektedir.

Danışman Dünya Bankası’nın Danışman Kılavuzlarında belirtilen Bireysel Danışmanların seçimi yöntemi (IC) doğrultusunda seçilecektir. Başvurulan pozisyona dair pozisyon adı ve referans numarasının açıkça belirtildiği CV’lerin en geç 10. Nisan.2017 tarihinde saat 17.00’e (yerel saat) kadar aşağıda belirtilen adrese email yoluyla veya elden ulaştırılması gerekmektedir.

 

Bireysel Danışman Alımına Yönelik İlan Metnini İçin TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.