Ondokuz Mayıs Üniversitesi 224 Sözleşmeli Personel Alımı - 2 Mayıs 2018

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, personel alımını karşılamak için alım ilanı yayımladı. KPSS şartının arandığı ilanda başvuru şartları, tarihi ve yeri açıklandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 224 Sözleşmeli Personel Alımı - 2 Mayıs 2018
02 Mayıs 2018 Çarşamba 12:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesipersonel alımını karşılamak için DPB'de ilan yayımladı. Bugün yayımlanan ilana göre başvurular 16 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek. Başvurmak için KPSS şartı isteniyor. Başvurular üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak.

Sağlık personeli alımı yapacak olan üniversite açıklamasında "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrasına göre Samsun il ve ilçelerindeki Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi’ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak olup, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme yapılacaktır" denildi. 

Üniversitenin sözleşmeli personel alımı için belirlediği başvuru şartları şöyle sıralandı:

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2-657 Sayılı Kanunun 53'üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile nöbet usulü çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engelli bulunmamak.

3- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması (askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak).

4- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

5- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6- Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 224 Sözleşmeli Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.