Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru şartları

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ile adaylara yönelik açıklama yaptı. Detayların yer verildiği ilanda başvuru tarihi, yeri, aranan şartlar anlatıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru şartları
27 Mayıs 2018 Pazar 13:10

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sözleşmeli personel almak için ilan yayımladı. Üniversite, sadece  Gemi Adamı (Makine Zabiti) için 1 kadro açtı. Başvuru şartları ve gereken belgelerde açıklamada yer aldı. 

11 Haziran 2018 tarihine kadar başvurusunu sunabilecek olan adaylar için gereken belgeler, diploma veya mezuniyet belgesi örneği, başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durum belgesidir.

Başvuracak adayların:

1-657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmaları,

2-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları,

3-Müracatların; ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde mesai saati bitimine kadar Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığının http://www.erdogan.edu.tr/idari/personel web adresinden temin edilecek örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına elden yapılması gerekmektedir, posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Özel şartlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.