Sağlık Bakanlığı Akademik Danışman alımı yapacak

Sağlık Bakanlığı, rapor bazlı bireysel akademik danışman alımı için bir ilan yayımladı. Başvuru şartları ve aranan niteliklerle ilgili detaylar haberimizde.

Sağlık Bakanlığı Akademik Danışman alımı yapacak
04 Ocak 2017 Çarşamba 14:34

Sağlık Bakanlığı resmi internet adresinden, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere Türkiye Sağlığın Geliştirilmesi Araştırması İleri Analizine Yönelik Rapor Bazlı Bireysel Akademik Danışman alımı yapılacağını duyurdu.

Yayınlanan ilana göre son başvuru tarihi 17 Ocak 2017 saat 18.00 olarak belirlendi. Başvurular ise Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğüne elden ya da kargo yoluyla ulaştırılması gerekiyor. Elden ya da kargo yoluyla yapılan başvuruların, ilan ekinde bulunan CV formatına ve başvuru dilekçesi örneğine uygun olarak, eksiksiz hazırlanması gerekiyor.

Aranılan Nitelikler

* Üniversitelerin Tıp Fakültesi bölümünden mezun olmak
* Epidemiyoloji ya da Biyoistatistik Bilim Uzmanlığı ya da doktorası yapmış olmak
* Halk Sağlığı, Biyoistatistik, Epidemiyoloji, Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Bilim Dallarından birinden en az doçent düzeyinde bir unvana sahip olmak 
* Sağlık alanında ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde makale ve benzeri yayınlar yapmış olmak
* Bilgisayarda ofis programları ile raporlama sistemleri, araştırmalarda veri analizi ve uygulamalı çok değişkenli istatistiksel yöntemler alanlarında deneyimli olmak

Tercih nedenleri

* Ulusal düzeyde yapılmış bir araştırmada görev almış olmak
* Ülkemiz sağlık sistemi, Bakanlığımızca yürütülmekte olan Sağlığı Geliştirme Projeleri hakkında bilgi sahibi olmak,
* Sağlık alanında yürütülmüş projelerde aktif olarak araştırmacı, veri analizi ve raporlamalarda görev almış olmak

İlan hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ
Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ
CV örneği için TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.