Sağlık Bakanlığı Danışman alımı ilanı

Sağlık Bakanlığı resmi internet adresinden danışman personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Başvuru şartları nedir? Başvurular ne zaman ve nereden yapılacak? İşte tüm detaylar haberimizde.

Sağlık Bakanlığı Danışman alımı ilanı
29 Mart 2017 Çarşamba 18:59

Sağlık Bakanlığı resmi internet adresinden danışman personel alımı yapacağını duyurdu.

Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında “Eğitim Teknoloğubireysel danışmanlık hizmet alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular 12 Nisan 2017 saat 18.00'e kadar yapılacak.

Başvuruda bulunacaklar Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını ve işin adını içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 12.04.2017 tarihinde saat 18.00’a kadar aşağıdaki adrese e-mail yoluyla veya elden ulaştırmaları gerekmektedir. ( NOT: BAŞVURU NUMARASI VE İŞİN ADI SUNULAN CV DE MUTLAKA BELİRTİLMELİDİR.)

Başvuru Numarası: THSK/2017/CS/L.4.3.3.1.a /IC/2
İşin Adı: “Eğitim Teknoloğu” bireysel danışmanlık hizmet alımı

T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’nda “Birinci Basamakta Çalışan Sağlık Personelinin Eğitim Süreçlerinin Standartlaştırılması ve Bu Süreçlere Uyumlaştırma Projesi” için Eğitim Teknoloğu istihdam edilecektir. Danışman 24 ay, tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. İşin Mayıs 2017 içinde başlatılması planlanmaktadır.

Aranılan Nitelikler:

* Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümünden lisans mezunu olmak veya başka bir lisans bölümü mezunu ise Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümünden en az yüksek lisans programından mezun olmak.
* Görsel ve işitsel eğitim materyali hazırlama konusunda en az 1 yıllık deneyim sahibi olmak
* Eğitim alanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip olmak.
* Tercihen ulusal ya da uluslararası düzeyde projelerin eğitim süreçlerinde (proje yöneticisi, proje ekip üyesi ) yer almış olmak.
* Tercihen bu bölümde doktora yapmış olmak.
* Tercihen uzaktan eğitim alanında en az 1 yıl deneyimli olmak.

Danışman aşağıda belirtilen faaliyetlerden sorumlu olacaktır

1. Çalışmanın bilimsel çalışma süreçlerine uygun olarak yürütülmesini sağlayacak, tasarımını ve yol haritasını oluşturacaktır.
2. Eğitim modüllerinin e-öğrenme materyaline dönüştürülmesini sağlayacak firmanın belirlenmesi sürecinde, firma danışmanlığı iş tanımının yazılması, teknik şartnamenin hazırlanması ve danışman firma niteliklerinin belirlenmesine katkı sağlayacaktır.
3. Uzaktan eğitim içeriklerini hazırlayacak bireysel danışmanların iş tanımının yazılması, teknik şartnamelerinin hazırlanması ve niteliklerinin belirlenmesine katkı sağlayacaktır.
4. Eğitim içeriklerinin oluşturulması aşamasında (eser oluşturma) içerik geliştirme danışmanları (Tıp ve Hemşirelik alanında istihdam edilecek danışmanlar) ile birlikte çalışacaktır.
5. Eserler oluşturulduktan sonra e-öğrenme materyalinin hazırlanmasından sorumlu yazılım firması ile sürekli işbirliği halinde olacak ve SAGEM (Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü) ekibi ile yazılım firmasının iletişimini destekleyecektir.
6. Eğitim teknoloğu eğitim programlama ve içerik geliştirme konularında da yetkin olacak ve gerekli olduğu durumlarda modül/modüllerin e-öğrenme materyaline dönüştürülmesini sağlayacaktır.
7. Uzaktan eğitim modüllerini önceliklerine göre sıralayarak oluşturulmasına katkı sağlayacaktır.
8. Tıp ve Hemşirelik alanında istihdam edilecek danışmanlar tarafından hazırlanan eğitim modüllerinin uygun içerik ve sürede hazırlanmasını koordine edecektir.
9. Tam zamanlı olarak Aile Hekimliği Eğitim ve Geliştirme Daire Başkanlığı’nda istihdam edilecek eğitim teknoloğu, sürecin tamamında proje ekibi, etkileşimli uzaktan eğitim içeriklerinin ve eserlerin oluşturulmasını sağlayacak danışmanlar ve proje ekibi koordinasyonunda SAGEM ile birlikle çalışacaktır.
10. Eğitim içeriklerinin/eserlerinin oluşturulması, uzaktan eğitim içeriklerinin hazırlanması ve sistem üzerine e-öğrenme materyallerinin aktarılarak eğitimlerin verilmesine kadar geçen bütün süreçte aktif katılım sağlayacaktır. Ayrıca bütün olarak projenin gerçekleştirilmesinde proje ekibinin yetkin olmadığı her alanda teknik desteği sürdürecektir.
11. Uzaktan eğitim sisteminin etkinliğinin değerlendirilmesine katkı sağlayacaktır.
12. Çalışmanın tüm aşamalarında (planlama, uygulama, analiz, rapor) yer alacak; bu amaçla çalışmaya koordinatörlük ve rehberlik edecek, elde ettiği teknik sonuçları Türkiye Halk Sağlığı Kurumu (THSK) Aile Hekimliği Eğitim ve Geliştirme Daire Başkanlığı ile paylaşacaktır.
13. Çalışmanın yukarıda bahse konu aşamalarında üretilen veya üretilecek her tür iş tanımı, rapor, tablo ve makaleleri bilimsel bağlamda inceleyecek ve metinlerde yapılması gereken değişiklikleri Aile Hekimliği Eğitim ve Geliştirme Daire Başkanlığı’na yazılı rapor halinde bildirecektir
14. Proje ekibinin ihtiyaç duyabileceği alanlarda teknik destek sağlayarak Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı’ndaki mevcut kapasitenin gelişmesine katkıda bulunacaktır.

Başvuru Adresi

Adres: Türkiye Halk Sağlığı Kurumu
Adnan Saygun Caddesi No: 55
E Blok 1. Kat Satınalma Birimi
06100 Sıhhiye, Ankara
Elektronik Posta: cihat.kestek@saglik.gov.tr

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.