SGK Denetmen Yardımcısı alımı atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu, 400 Denetmen Yardımcısı Atamaları ile ilgili bir duyuru yayımladı. Peki atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Giriş Sınav sonucu 18 Ocak 2017 tarihinde açıklandı. SGK Denetmen Yardımcısı ile ilgili detaylar haberimizde.

SGK Denetmen Yardımcısı alımı atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
18 Ocak 2017 Çarşamba 22:00

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) denetmen yardımcısı yedek adaylarınını ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. Denetmen Yardımcılığı atama sonuçları ne zaman açıklanacak?  SGK Denetmen Atamalarına ilişkin merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

SGK tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

"Kurumumuz 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrosu için yapılan giriş sınavı sonucu 18/10/2016 tarihinde Kurumumuz internet sayfasında yayımlanmış, sınavı asıl sırada kazanan adayların elektronik ortamda tercihleri alınmış, yerleştikleri yerler belirlenmiş ve atama işlemleri başlatılmıştır. Ancak, 03/10/2016 tarihli KHK ile 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde yapılan değişiklik neticesinde Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması yapılması zorunluluğu getirildiğinden söz konusu atamalar henüz sonuçlanmamıştır.

Sınavı asıl kazananlardan çeşitli nedenlerle göreve başlayamayanların yerine yedek adaylardan elektronik ortamda tercih alınarak atamalar yapılacak olup, kadrolar ve başvuru usulu Kurumumuz internet sitesinden bilahare ilan edilecektir.

Adayların, Kurumumuz internet sayfasını takip ederek duyuru üzerine başvurularını yapmaları gerekmektedir."


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.