Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alacak - 8 Haziran 2018

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personelleri kadrosuna katmak için DPB'de duyuru yaptı. Sözleşmeli personel alım ilanına göre şartlar haberimizde...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alacak - 8 Haziran 2018
08 Haziran 2018 Cuma 13:33

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü alım yapacağını bugün DPB'deki ilanıyla duyurdu. Sözleşmeli Personelleri kadrosuna katmak isteyen kurum, 5 kontenjan açtı. 29 Haziran'a kadar bu kontenjanlar için başvuru yapılacak. 

"Genel Müdürlüğümüze, 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından 4/B hizmet sözleşmeli ‘‘Pilot” alınacaktır." açıklaması ilanda yer aldı. 

Özel şartlar tablo şeklinde verildi. 

İlan için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.