TSE sözleşmeli personel alımı ilanı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), sözleşmeli bilişim personeli alınacağını duyurdu. İlanla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TSE sözleşmeli personel alımı ilanı
24 Şubat 2018 Cumartesi 16:55

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), sözleşmeli bilişim personeli alınacağını duyurdu. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) aracılığıyla yayımlanan ilana göre, 10 adet sözleşmeli bilişim personel alımı yapılacak. 

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere, 4'ü Net Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2'si Java Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1'i Sistem Uzmanı, 2'si Kıdemli Sistem Uzmanı, 1'i Bilgi Güvenliği Uzmanı olmak üzere toplamda 10 adat sözleşmeli personel alınacak. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece bir tanesine başvurabilecekler.

İlanda yer alan bilgilere göre alımlar, Enstitü tarafından, KPSS puanının %70 i ve YDS puanının %30 u esas alınarak sözlü sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre gerçekleştirilecek. Yapılacak sözlü sınav sonuçları ise www.tse.org.tr sitesinde ilan edilecek. Ayrıca sonuçlar adayların başvuru sırasında beyan etmiş oldukları elektronik posta adreslerine posta olarak iletilecek.

Adaylar, Türk Standardları Enstitüsü (www.tse.org.tr) sitesinde bulunan ilan metninde yer alan “Başvuru Sistemine” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak, elektronik ortamda 05- 26 Mart 2018 tarihleri arasında 23:59’a kadar başvuruda bulunabilecek. 

Ayrıca adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini ve diğer belgelerini) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri gerekiyor.

Başvuruda Aranan Genel Şartlar:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
2) Fakültelerin dört yıllık, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
3) Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 5, diğerleri için en az 8 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak,
4) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımları ve kurulan ağ yönetimleri güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları koşuluyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,
5) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle ilgisi olmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
6) 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve yapılmış olan Yabancı Dil Sınavından puan almış olmak.

İstenilen Belgeler:

1) Başvuru formu (Fotoğraflı)
2) Özgeçmiş
3) Referans mektubu (daha önce görev yapmış olduğu yerlerden alınacak)
4) İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) alınan puanı veya bu dilde yapılan yabancı dil sınavlarından ve Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanı gösterir belgenin aslı veya onaylı sureti (Sınava çağrılacak adayların belirlenmesinde KPSS puanının %70’i ile yabancı dil puanının %30’unun toplamı dikkate alınacaktır.)
5) Lisans diploması ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı sureti,
6) Genel şartlarda istenilen nitelikleri gösteren diğer belgeler,
7) Her bir pozisyon için özel şartlarda istenilen sertifikalar ve nitelikleri gösteren belgeler. (Sertifikalar sınavla alınmış olmalıdır.)
8) Tüm sertifikalar, verildikleri kuruluşun belirlediği sertifika geçerlilik sorgulama yöntemleriyle kurumumuz tarafından doğrulanacaktır. Sunulan sertifikaların doğrulanabilmesi için sertifika numarası, sorgulama ve doğrulama adresleri, sorgulama şifresi gibi bilgi ve belgelerin sağlanması adayın sorumluluğundadır. Sağlanan bilgi ve belgelerle sertifikanın geçerliliği teyit edilemezse söz konusu sertifika dikkate alınmayacaktır.

Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.