TÜBİTAK MAM GE Belirli Süreli Proje Personeli Alım İlanı - Başvuru Şartları

TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü teknisyen alabilmek için DPB'ye ilan verdi. Bu ilanda başvuru şartları, iş tanımı, gereken belgeler ve başvurunun yapılacağı yer açıklandı.

TÜBİTAK MAM GE Belirli Süreli Proje Personeli Alım İlanı - Başvuru Şartları
17 Mayıs 2018 Perşembe 13:29

TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü, teknisyen pozisyonuna alım yapacak. Bunun için gerekli olan başvuru şartlarını açıklayan kurum, 7 Haziran 2018 tarihine kadar başvuruları kabul eedeceğini adaylara bildirildi.

İlanda yapılan açıklamada teknisyen kadrosu için şu alanlardan mezun olmasını istedi:

"Yükseköğretim Kurumlarının en az 2 (iki) yıllık ön lisans eğitimi veren Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği, Gıda veya Gıda Teknolojisi Teknikerliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

Tercih edilen nitelikler; Gıda ya da Tıbbi Mikrobiyoloji laboratuvarında çalışma konusunda mesleki tecrübe sahibi olmak, esnek çalışma saatleri ve/veya vardiyalı çalışmaya engeli bulunmamak."

İlandaki başvuru şartları ile detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.