TÜBİTAK MAM ME Belirli Süreli Proje Personeli Alım İlanı - Başvuru Şartları

TÜBİTAK iki ayrı personel alım ilanı verdi. Bu ilana göre araştırmacılar alınacak. Başvuru şartları, başvuru için gereken belgeler ve son tarihe haberimizden ulaşabilirsiniz...

TÜBİTAK MAM ME Belirli Süreli Proje Personeli Alım İlanı - Başvuru Şartları
17 Mayıs 2018 Perşembe 12:29

TÜBİTAK, araştırmacı pozisyonuna alım yapacak. Bu alımlar için "Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren Fizik, Fizik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği veya Malzeme Bilimi ve Mühendisliği"  ya da  "Kimya veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olması" isteniyor. Bu bölümlerden birinden mezun olan adaylar 7 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını sunabilecek. 

İlandaki başvuru şartları, başvuru için gereken belgeler için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.