TÜSEB daimi işçi personel alımı yapacak- Başvuru şartları...

DPB, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı'nca daimi işçi personel alımı yapılacağını duyurdu.

TÜSEB daimi işçi personel alımı yapacak- Başvuru şartları...
12 Şubat 2018 Pazartesi 15:40

Devlet Personel Başkanlığı (DPB), Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından daimi işçi personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayımlanan duyuruya göre; TÜSEB bünyesinde daimi işçi statüsünde istihdam edilmek üzere 21 personel alımı yapılacak. Başvurular ise 21 Şubat 2018 tarihine kadar yapılabilecek.

Alımı Yapılacak Pozisyonlar

- Sekreter(Yönetici Sekreter / Asistan) - 4
- Büro Memuru (Genel) - 11
- Mütercim - 2
- Ekonometrist - 1
- Makam Şoförü - 1
- Bilgisayar Programcısı - 2

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının 21 daimi işçi alımı başvuru şartları ilanın Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yayınlanması ile birlikte belli olacak. Söz konusu ilan İŞKUR resmi internet sitesinden bugün yayınlanacak.

Adaylar başvurularını İŞKUR il, şube müdürlüklerinden ya da Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi üzerinden kayıt olduktan sonra elektronik ortamda yapabilecekler. Bunun için öncelikle, İŞKUR'un internet sitesine girerek 'İşyeri Ünvanı' bölümüne TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ yazarak arama yapmaları gerekiyor.

Başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.
İlan detayları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.