TÜSEB sürekli işçi alım ilanı - Başvuru şartları

TÜSEB, DPB'ye işçi alımı için ilan verdi. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı'nca daimi işçi personel alımı yapılacak olan kurum başvuruya dair detayları açıkladı.

TÜSEB sürekli işçi alım ilanı - Başvuru şartları
22 Mayıs 2018 Salı 13:32

TÜSEB, Devlet Personel Başkanlığındaki (DPB) ilen ile daimi işçi personel alımı yapılacağını duyurdu.

Yayımlanan duyuruya göre; TÜSEB bünyesinde daimi işçi statüsünde istihdam edilmek üzere 20 personel alımı yapılacak. Başvurular ise 31 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilecek.

Başvuru şartlarına dair şu açıklama yapıldı:

Söz konusu 20 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara İşkur İl Müdürlüğü tarafından, 22/05/2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri ve talebin yayımlandığı yerdeki İŞKUR İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başkanlığımıza elden, posta veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.