Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru Şartları

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. DPB'deki ilana göre başvurular nereden ve nasıl yapılacak, kimler başvuruda bulunabilecek, başvurular ne zaman sorularının cevapları...

Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı - Başvuru Şartları
31 Mayıs 2018 Perşembe 12:33

Yargıtay Başkanlığı 5 sözleşmeli personel alımı yapacağı için pozisyonları belirledi. DPB'ye verilen 31 Mayıs 2018 tarihli ilende başvuru yeri, tarihi ve aranan şartlar açıklandı. Başvurular, 4 Haziran'da başlayıp 8 Haziran 2018 tarihi mesai bitimi itibariyle sona erecek. Yargıtay Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü Yargıtay Ek Bina (Vekaletler Caddesi No:1 Kızılay Çankaya/Ankara) adresine şahsen başvuru yapılacak.

Web Proglamlama ve Tasarım Uzmanı için 2,  JAVA Yazılım Uzmanı içinse 3 kontenjan açıldı. Bunlara başvuru yapacak adayların hem genel şartlara hem de özel şarlara uyması istendi. 

Aşağıdaki tabloda belirtilen sözleşmeli pozisyonlara, 2016 yılı KPSS puanı ile YDS puanı esas alınarak, Başkanlıkca sözlü sınav sonucuna göre personel alınacak.

Ücret ise şöyle yapılacak:

Özel ve genel başvuru şartları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.