Yıldız Teknik Üniversitesi 10 Sözleşmeli Personel Alımı - 9 Nisan 2018

Yıldız Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapmak için 9 Nisan 2018 tarihli ilan verdi. Adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Başvuruya dair detaylar haberimizde...

Yıldız Teknik Üniversitesi 10 Sözleşmeli Personel Alımı - 9 Nisan 2018
09 Nisan 2018 Pazartesi 13:07

Yıldız Teknik Üniversitesi, personel ihtiyacını karşılamak için sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de açıklandı. 

Kıdemli Ağ ve Sistem Güvenlik Uzmanı, Kıdemli Sistem Uzmanı,  Sistem Uzmanı, Kıdemli Bilgisayar Ağ Uzmanı,  Proje Yöneticisi,  İş-Sistem Analisti, Uygulama Geliştirme Uzmanı ile Grafik Arayüz ve Uygulama Geliştirme Uzmanı alacak olan üniversite, adayların hangi niteliklere sahip olması gerektiği tek tek anlattı. 

Başvur şartlarına uygunluk gösteren adaylar için son başvuru tarihi 24 Nisan olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyen adaylar, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı Esenler / İstanbul adresine istenen belgelerle şahsen gidecek. 

Yıldız Teknik Üniversitesi 10 Sözleşmeli Personel Alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.