2 Haziran 2016 Resmi Gazete

2 Haziran 2016 Resmi Gazete. 2 Haziran 2016 tarihli Resmi Gazete'de neler var? Bugün Resmi Gazete'de neler var? 2 Haziran 2016 tarihli ve 29730 sayılı Resmi Gazete.

2 Haziran 2016 Resmi Gazete
02 Haziran 2016 Perşembe 07:45

2 Haziran 2016 Resmi Gazete. 2 Haziran 2016 tarihli ve 29730 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de, Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Bursa Orhangazi Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Gebze Teknik Üniversitesi Kariyer ve Profesyonel Gelişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Gedik Üniversitesi Sualtı Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği ve Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yerdeğiştirme Yönetmeliğinin Eki Cetvellerde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ (No: 2016/1) yer almaktadır.

2 Haziran 2016 tarihli 29730 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. 


YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Bursa Orhangazi Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Gebze Teknik Üniversitesi Kariyer ve Profesyonel Gelişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
—  Gedik Üniversitesi Sualtı Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
 
TEBLİĞ
—  Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yerdeğiştirme Yönetmeliğinin Eki Cetvellerde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ (No: 2016/1)
 
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

2 Haziran 2016 tarihli 29730 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gül, erdoğan - 8 yıl önce
Kamo, atamaları