31 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete

31 Ocak 2017 tarihli ve 29965 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. 31 Ocak 2017 Cumartesi Resmi Gazete. Günlük gazete - Günlük Resmi Gazete'yi www.kamusaati.com adresimizden takip edebilirsiniz.

31 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete
31 Ocak 2017 Salı 08:00

31 Ocak 2017 tarihli ve 29965 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Resmi Gazete'de neler var? Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de Erişilebilir Ulaşım Hizmetleri Geçici Danışma Kurulunun Teşkili, Görevleri, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik, Kayıt Ücreti ile Yıllık Aidat ve Munzam Aidatın Tespiti ve Ödenmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Afyon Kocatepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine İlişkin Karar, 2017 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Tebliği (Sıra No: 5) ile Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ yer alıyor.

31 Ocak 2017 Tarihli ve 29962 Sayılı Resmi Gazete

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Erişilebilir Ulaşım Hizmetleri Geçici Danışma Kurulunun Teşkili, Görevleri, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik
––  Kayıt Ücreti ile Yıllık Aidat ve Munzam Aidatın Tespiti ve Ödenmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Afyon Kocatepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
—  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
 
TEBLİĞLER
—  Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine İlişkin Karar
––  2017 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Tebliği (Sıra No: 5)
––  Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ (No: 2017/1)
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

 31 Ocak 2017 Tarihli ve 29965 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.