Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 5 Ocak 2019 Cumartesi

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 5 Ocak 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 5 Ocak 2019 Cumartesi
05 Ocak 2019 Cumartesi 20:35

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 5 Ocak 2019 tarihli ve 30646 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adalet Bakanlığından:

ADALET BAKANLIĞI CEZA İNFAZ KURUMLARI İLE TUTUKEVLERİ
KONTROLÖRLERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 1/11/1997 tarihli ve 23157 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri Yönetmeliğinin 3 üncü maddesine aşağıdaki bent eklenmiştir.

“Bakan Yardımcısı: Bakan tarafından belirlenen ilgili Bakan Yardımcısını,”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 19 uncu maddesinde yer alan “Müsteşar veya tensip edeceği bir Müsteşar Yardımcısının” ibaresi “ilgili Bakan Yardımcısının” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin 20 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “Türkiye genelinde yayınlanan tirajı en yüksek ilk beş gazetenin en az birisi ile” ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 4 – Aynı Yönetmeliğin 58 inci maddesinde yer alan “Müsteşardır” ibaresi “ilgili Bakan Yardımcısıdır” ve “Müsteşar” ibaresi “ilgili Bakan Yardımcısı” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 5 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 6 – Bu Yönetmelik hükümlerini Adalet Bakanı yürütür.
 

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tugba - 5 yıl önce
Yoruldum artık nefes alamıyoruz rezil olduk kimin umrunda seçime kadar bari kamudan verdikleri cezalara adrese kimin umrunda bizim yazdıkları bile görūyolarmı acaba nerde bir indirim yapmak bukadar zor seçimde görüşürūz inşAllah 10 ay oldu bu af haberlerine yazık ya insanları bekletiniz hayırlısı
Avatar
fatma - 5 yıl önce
biktim artik af haberlerini okumadan nolursunuz yardim elli uzatın elinizi vicdanınıza koyun merhamet edin af verin