Dışişleri Bakanlığına ait atama kararı! Resmi Gazete'de

7 Nisan 2018 tarihli Resmi Gazete'de Dışişleri Bakanlığı'na ait atama kararı yer aldı. Bu karar göre Dışişleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Elçi Şebnem Cenk, Ekvator Ginesi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atandı.

Dışişleri Bakanlığına ait atama kararı! Resmi Gazete'de
07 Nisan 2018 Cumartesi 12:50

Dışişleri Bakanlığı'na ait atama kararı Resmi Gazete'de yer aldı. Yayımlanan açıklamaya göre Dışişleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Elçi Şebnem Cenk, Ekvator Ginesi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atandı. 

Atama kararıyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Dışişleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı, Elçi Şebnem CENK’in Ekvator Ginesi Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Olarak Atanması: Dışişleri Bakanlığının 16/2/2018 tarihli ve 119 sayılı yazısı üzerine 23/4/1981 tarihli ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 19/2/2018 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.