İstanbul'da bazı yerler riskli alan ilan edildi

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız Mahalleleri İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar, bugünkü 28 Haziran 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul'da bazı yerler riskli alan ilan edildi
28 Haziran 2016 Salı 11:24

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız Mahalleleri İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar, bugünkü 28 Haziran 2016 tarihli ve 29756 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki altı mahalle içerisinde bulunan bazı yerlerin riskli alan ilan edilmesine dair Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahalleleri içerisinde bulunan bazı yerlerin riskli alan ilan edilmesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanunun 2. maddesi ve ek 1. maddelerine göre Bakanlar Kurulunda 13 Haziran 2016'da kararlaştırılmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.