TC Resmi Gazete - 17 Nisan 2017 Pazartesi

17 Nisan 2017 tarihli ve 30041 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Referandum sonrasında Günlük Gazete'de hangi karar ve yönetmelikler yayımlandı? Referandum sonuçları TC Resmi Gazete'yi etkiledi mi? İşte detaylar...

TC Resmi Gazete - 17 Nisan 2017 Pazartesi
17 Nisan 2017 Pazartesi 08:15

17 Nisan 2017 tarihli ve 30041 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'de hangi yönetmelik ve kararlar yer aldı? TC Resmi Gazete'de neler var? 

Dün gerçekleştririlen Referandum'da 'Evet' oyları 'Hayır' oylarının önüne geçti ve Türkiye'nin yarısından fazlası Cumhurbaşkanlığı sistemine 'Evet' dedi. Peki dünkü seçimler sonrasında Resmi Gazete'de bir karar yayımlandı mı? 

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Girişimcilik ve Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği ile 2017 Yılında Mavi Yüzgeçli Orkinos Avcılığı Yapacak Gemilerin Belirlenmesi ve Bu Gemilere Yapılacak Kota Tahsisine İlişkin Tebliğ bugünkü, 17 Nisan 2017 Pazartesi tarihli T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.

Referandum sonrasına ilişkin bir karar bugünkü Resmi Gazete'de yer almadı.


17 Nisan 2017 tarihli ve 30041 sayılı Resmi Gazete 

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
—  Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Girişimcilik ve Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
 
TEBLİĞ
—  2017 Yılında Mavi Yüzgeçli Orkinos Avcılığı Yapacak Gemilerin Belirlenmesi ve Bu Gemilere Yapılacak Kota Tahsisine İlişkin Tebliğ (No: 2017/3)
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri


17 Nisan 2017 tarihli ve 30041 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.