TSK Besleme Kanunu Temizlik Maddeleri Kullanım Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik

Türk Silahlı Kuvvetleri Besleme Kanunu Temizlik Maddeleri Kullanım Esasları ve Usullerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 18 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

TSK Besleme Kanunu Temizlik Maddeleri Kullanım Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik
18 Temmuz 2016 Pazartesi 08:24

Türk Silahlı Kuvvetleri Besleme Kanunu Temizlik Maddeleri Kullanım Esasları ve Usullerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 18 Temmuz 2016 tarihli ve 29774 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

18 Temmuz 2016 PAZARTESİ

Resmî Gazete

Sayı : 29774

YÖNETMELİK

Millî Savunma Bakanlığından:

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ BESLEME KANUNU TEMİZLİK MADDELERİ
KULLANIM ESASLARI VE USULLERİNE DAİR YÖNETMELİKTE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 1/3/2008 tarihli ve 26803 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk Silahlı Kuvvetleri Besleme Kanunu Temizlik Maddeleri Kullanım Esasları ve Usullerine Dair Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin beşinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“(5) Besleme hizmetleri temizliği için her ayın ilk iş günündeki kazan yoklaması esas alınır. Ancak, kazan yoklamasında artış olması durumunda ilave besleme hizmetleri temizlik malzemeleri verilir.”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin eki Ek-1 Temizlik Maddeleri Bedel Ölçüt Tablosunun 5 inci ve 6 ncı maddelerinin açıklamalar sütunundaki “Gerektiğinde 5 inci maddeye göre işlem yapılır.” ifadesi yürürlükten kaldırılmıştır. 

MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin eki Ek-2 Temizlik Malzemeleri Dağıtım Çizelgesindeki “İta Amiri” ibaresi “Birlik Komutanı” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5 – Bu Yönetmelik hükümlerini Millî Savunma Bakanı ve İçişleri Bakanı birlikte yürütür.


Etiketler; #tsk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.