Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

24 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de 'Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yayımlandı. Yönetmelikte Teftiş Kurulu Başkanı'nın atamasına yönelik değişiklik yapıldı. 

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
24 Ağustos 2017 Perşembe 10:02

24 Ağustos 2017 tarihli ve 30164 sayılı Resmi Gazete'de 'Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yayımlandı. Yönetmelikte yer alan 7 nci madde yani Teftiş Kurulu Başkanı'nın atamasına yönelik değişiklik yapıldı. 

TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. (TETAŞ)
TEFTİŞ KURULU YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 7/4/2002 tarihli ve 24719 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) Teftiş Kurulu Yönetmeliğinin 7 nci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“MADDE 7 – Teftiş Kurulu Başkanı, kamuda müfettişlik hizmetinde (Müfettiş Yardımcılığı dahil) asgari 10 yılını tamamlamış olanlar arasından atanır.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt Anonim Şirketi Genel Müdürü yürütür.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.