Türkiye Hava Sporları Federasyonu Kuruluyor

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Kuruluyor. Federasyonun kurulmasına ilişkin karar, bugünkü 21 Nisan 2017 tarihli ve 30045 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Kuruluyor
21 Nisan 2017 Cuma 09:30

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Kurulmasına Dair Karar, 21 Nisan 2017 tarihli ve 30045 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye Hava Sporları Federasyonu Kurulmasına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Federasyonun kararı:

"Gençlik ve Spor Bakanlığından:

BAĞIMSIZ SPOR FEDERASYONU KURULMA KARARI

3289 sayılı Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun Ek-9 uncu maddesi uyarınca Başbakanlık Makamının 04/04/2017 tarihli ve 06 sayılı olurları ile özel hukuk hükümlerine tabi, tüzel kişiliğe sahip ve bağımsız statüde Türkiye Hava Sporları Federasyonu kurulmasına karar verilmiştir."
 

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Kurulmasına Dair Karariçin TIKLAYINIZ.

21 Nisan 2017 tarihli ve 30045 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.