Canan Karatay Her Hastalığa şifa dedi,Esnaf Satış Hızına Yetişemedi !

Canan Karatay Her Hastalığa şifa dedi,Esnaf Satış Hızına Yetişemedi ! Canan Karatay Her Hastalığa şifa dedi, satışlar patladı Turşu Tüketiminin Sağlığa Faydaları Nelerdir Neden Probiyoti Almalıyız ?

Canan Karatay Her Hastalığa şifa dedi,Esnaf Satış Hızına Yetişemedi !
Admin
Admin
10 Mart 2020 Salı 14:56

Canan Karatay Her Hastalığa şifa dedi,Esnaf Satış Hızına Yetişemedi !

Canan Karatay Her Hastalığa şifa dedi,Esnaf Satış Hızına Yetişemedi ! Canan Karatay Her Hastalığa şifa dedi, satışlar patladı Turşu Tüketiminin Sağlığa Faydaları Nelerdir Neden Probiyoti Almalıyız ?

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın, "Korona ve enfeksiyonların vücudumuza uğramaması için ev sirkesi, ev yoğurdu, ev turşusu, turşu suyu tüketin" açıklamasından sonra özellikle lahana turşusunda talep patlaması gözlerden kaçmadı.

 Bir konferansında, turşu ve turşu suyun özellikle kış hastalıklarına çok iyi geldiği adeta şifa olduğuna değindi , özellikle Çin'de meydana gelen kovid-19 virüsüne karşı en başta savaş durumunda herkesin evinde yaptığı turşunun etkili olacağının da  altını çizmişti.

Açıklamanın turşu satışlarının neredeyse uçtuğunu anlattı .Eskişehir İlin 'de turşu dükkanı ile geçimini sağlayan Güray Atalay isimli kişi , turşu satışları çok arttığını , özellikle lahana turşusu ve turşu suyuna olan taleplere yetişmez duruma gediğini aktardı. Bu durum esnafı sevindirmişti de

İşyeri sahibi Atalay, şunları anlattı : "Karatay hocamız son günlerde meydana çıkan korona virüse karşı savaş dahilinde   turşu suyu ve lahana turşusunun çok daha etkili olacağının altını çizmişti . Tabi bunu duyurulunca halk çok yoğun ilgi duydu ve turşu suyu ve lahana turşuya olan talepler inanılmaz derecede çoğalttı . Özellikle lahana turşusuna çok yoğun talep yaşıyoruz

Çünkü uzmanların anlattığına göre lahana turşusunun faydaları çok daha fazla . İnsanların bağışıklık sistemini çok güçlü kılıyor . Karaciğerin yağlanmasına engel oluyor . Şekeri düzenleniyor. Aynı zamanda çoğunlukla lahana turşununun suyuda birçok derde deva. Ayrıca turşu suyu kilo vermeyede büyük  yardımcı oluyor. Yemeklerin ardından içilirse şişkinliği engelliyor . Şuan Canan hocamızın bu konuyu bir daha gündeme taşıdığını insanlar medya aracıyla duydu O nedenle lahana turşuya olan talepler çok büyüdü. Gelen müşterilerim de aman virüse yakalanmayalım, aman hasta olmayalım diye dükkanın önünden geçenler bile bir bardak turşu suyu içiyor . Bunların talebi oldukça büyüdü bu durum güzel bir hal aldı."

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.