Sağlıkta İnsan Gücü Yetiştirme Projesi

Sağlık Bakanlığı, sağlık insan gücü yetiştirme alanındaki çalışmaları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, yurt içinde ve yurt dışında proje çalışması gerçekleştirileceğini duyurdu.

Sağlıkta İnsan Gücü Yetiştirme Projesi
03 Nisan 2017 Pazartesi 18:47

Sağlık Bakanlığı, sağlık insan gücü yetiştirme alanındaki çalışmaları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, yurt içinde ve yurt dışında proje çalışması gerçekleştirileceğini duyurdu. Sağlık Bakanlığından yapılan açıklama şu şekilde;

SAĞLIK BAKANLIĞI PROJE DUYURUSU

Bakanlığımızın sağlık insan gücü yetiştirme alanındaki çalışmaları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak;

1. Küresel Sağlık
2. Sağlık Diplomasisi
3. Sağlık Etiği
4. Sağlık Politikası
5. Sağlık Ekonomisi
6. Sağlık Sistemleri Analizi
7. Sağlık Hizmetleri ve Hastane Yönetimi

konularında yurt içinde ve yurt dışında proje çalışması gerçekleştirilecektir. İlgilenen adayların aşağıda yeralan başvuru formunu doldurarak PDF formatında 28 Nisan 2017 tarihine kadar disab.proje@saglik.gov.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Proje Bakanlığımız ve bağlı kuruluşlarımız çalışanlarına yöneliktir. Başvurular Bakanlığımızca değerlendirilecek olup, başvurusu uygun görülen adaylara geri dönüş sağlanacaktır.

Adayların fotoğraflı başvuru formunda çalıştıkları birimi (geçici görevle çalışılan yerler dâhil) ve iletişim bilgilerini mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

- Sağlık Bakanlığı kadrolarında en az beş yıldır çalışıyor olmak.
- İngilizce dilinde Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 70 puan almış olmak. İyi derecede İngilizce konuşabilir, anlayabilir ve raporlama yapabilir durumda olmak.
- Tercihen Sağlıkta Dönüşüm Programı tecrübesi olmak.
- 45 yaşını tamamlamamış olmak.
- Son üç yıl içinde herhangi bir disiplin cezası almamış olmak.

PROJE BAŞVURU FORMU

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.