Epimedyumlu macun yorum

epimedyumlu macun yorum,epimedium macun yorumları,innecioğlu macun yorum,epimedium force yorum gibi soruların yanıtları yazımızda..

Epimedyumlu macun yorum
Admin
Admin
13 Şubat 2019 Çarşamba 18:41

İnsanlar yüzyıllardır cinsellik üzerine birçok sorun yaşamıştır.Kadınlarda da elbette cinsel sorunlar yaşanabiliyor.Ancak bu erkekler için çok çok daha geçerli nedeni ise ereksiyon problemleri..Ereksiyon nedir sorusuna ilk önce cevap vermemiz lazım.Ereksiyon yani sertleşme sorunu olan bir erkeğin penisi ilişkiye girebilecek kadar sertleşme sağlayamaz.Bu sorun geçici de olabilir,sürekli bir hal de alabilir.Bu sorunun çözümü erkekler için son derece önemlidir ve en önemli sağlık sorunlarının başında gelir.Aynı zamanda erkekler bu sorundan utandığı için ya doktora gitmede geç kalırlar ya da hiç gitmezler.Ancak her sorunun çözümü doğada bulunabildiği gibi bu sorunun da çözümü doğa da yani mucizevi bitki epimedium da..!

TÜM EPİMEDYUMLU MACUN YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nedir bu epimedyum?

Epimedium bitkisi genel olarak Çin'de yetişir.Kurutulmuş ya da toz halinde kullanılabilir.Kurumuş yapraklarını çay gibi demleyip her gün içip kullanabilirsiniz.Epimedium tozunu ise mesela bir kavanoz bala belli ölçülerde karıştırarak da kullanabilirsiniz.Epimedium o kadar etkili bir bitkidir ki Çin'de 1400 yıldır kullanıldığı söylenmektedir.Epimediumu saf halde bulmak çok zor.Ancak Türkiye'deki bazı girişimcilerimiz epimedium bitkisini bir karışıma ilave ederek macun haline getirdiler.Belkide ülkemizde en çok kullanılan bu karışım afrodizyak etkisi ve sertleşme sorununu çözdüğü için insanların gözdesi oldu..!

Epimedium asla bir kimyasal değildir,bitkidir.Epimedyumlu macun hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için tıklayınız.

Epimedyumlu macun yorum

Epimedyumlu macunun ülkemizde artık en etkili cinsel macun ve en ünlü macun olduğunu kabul etmeliyiz.Özellikle erkekler cinsel sorunlarını 1 çay kasığı epimedyumlu macun kullanarak gideriyorlar.Erkeklerde hem sertleşme sorununu çözüyor hem de afrodizyak etkisi sayesinde cinsel istek artışı da sağlıyor.Erkeklerin yanı sıra kadınlarda macundan kullanabiliyorlar.Kadınların sertleşme gibi bir sorunu olmasada cinsel istek artışını sağlama amacı ile kullanabiliyorlar.

Epimedyumlu macunun etkisi o kadar iyi ki,ertesi gün bile erkeklerde etkisini gösterebiliyor.Peki epimedyumlu macun hakkında kullanıcılar ne diyor?

"Epimedyumlu macunu bende epimedyumlu macun yorumlarına bakarak satın almıştım.Gerçekten çok memnun kaldım.Çevremdekilere bile tavsiye ettim."

"bu macuna internette araştırırken rastladım,yüz kızarıklığı dışında herhangi bir yan etki yapmadı bende.Ancak ciddi anlamda cinsel sorunlarınıza iyi geliyor"

"55 yaşında beni 18 lik genç gibi yaptı bendende onay aldı"

"doğru markaları tercih edin,yoksa macun diye ilaç yersiniz"

"adını hala söyleyemesem de bende epimedyumlu macundan fazlası ile memnıun kaldım"

"çok fazla tükettiğinizde şiddetli baş ağrısı yapıyor,kullanmadan önce iyice karıştırın"

"epimedyumlu macun yorumum 5 yıldız..çok etkili bir macun yapmışlar"

"bende de ilişkiye gireceğim zaman heyecandan mı nedense sertleşme hemen kayboluyordu bunu kullandım sorun kalktı ortadan"

"kullanıp faydasını görünce,daha sonra kullanmasanız bile psikolojik olarak faydası oluyor neden mi çünkü kenarda duruyor bir sorun yaşarsam nasılsa hemen kullanırım dedirtiyor insana"

"ben 3 kasık kullandım baş ağrısından başka bir şey yapmadı bende.demekki hiç sorunum yokmuş şükür"

"epimedyumlu macunu en az 1 ssaat önceden alınız,üzerine de bir bardak su için etkili oluyor denendi"

"ciddi ciddi işe yarıyor denen melet.evet işe yarıyor hatta fazlası ile"

"32 yasında bu sorundan müzdarip olan ben ilaçları çöpe attırdı bana bile bravo üretenlere"

"hiç duymamıştım birkaç markayı internette çok önermişler aldım denedim çok memnun kaldım"

Evet yukarıda epimedyumlu macun yorum konumuza ilişkin yorumları yayınladım.Olumsuz görüş son derece az.Zaten internette de ciddi bir araştırma yapmıştım bu epimedyumlu macun hakkında.Ancak içerisine ilaç katan markalardan uzak durun.Bu epimedyumlu macunları sadece bu işi yapan laiki ile yapan firmalardan alın.İnternetten araştırın,kullanıcı yorumlarına dikkat edin.Araştırmadan bir şey almayın.

Epimedyumlu macun yorum konusu ile daha fazla bilgiyi enguncel.net sitesi var oradan da alabilirsiniz.

Peki nasıl kullanılıyor bu epimedyumlu macun?

Üretici firmaların önerisi genelde 1 çay kaşığı.Zaten ballı bir karışım olduğu için yumuşaksı,katı değil.Aynı bal tüketir gibi kavonozdan bir çay kaşığı alınız.Kullanmadan önce kavanozun iyice karıştırılması öneriliyor.Genelde 30,35 dk kadar önceden alınması öneriliyor.Kalp ve tansiyon hastalarının kullanması önerilmiyor.Kullandıktan yaklaşık yarım saat sonra etkisini göstermeye başlıyor.Ancak ilaçlar gibi durduk yere sertleşme yapmayabilir.Karşı taraftan bir cinsel tahrik olduğunda zaten etkisini gösteriyor.Tahriğin ertesinde ereksiyon sağlayabiliyorsunuz ki zaten cinsel istek artışı da sağlıyor bol bol..İçerisinde bir çok bitki var bu epimedyumlu macunun,karaciğeri zaten yeterince yoracaksınız bu yüzden alkolle birlikte alınması önerilmiyor.Alkolün karaciğere zararını anlatmama gerek yok sanırım.

Bazı doktorların reçete bile ettiği bu macunu elbette kullanabilirsiniz.Ancak ciddi sorunlarınız var ise mutlaka bir doktora görünmenizi öneririm.Ancak sizin kendi doktorunuz sizdeki asıl sorunu bulabilir ve tedavi edebilir.Bunu da unutmayın..

Epimedyumlu macun yorum konumuza lütfen sizde yorumlarınızla katkıda bulunun.

KAYNAK: kamusaati.com


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan malkoçoglu - 5 yıl önce
Ben aldim ise yariyor hemde penisimin büyüdüdügünü gördüm
Avatar
yunus - 4 yıl önce
hepsiburada falan innecioğlu macun satılmıyor bilginiz olsun! sadece kendi resmi web sitelerinde satılıyor kayseriden geliyor ürün...bomba gibi bir macun...çok teşekkür ederim Allah razı olsuın
Avatar
Onur - 4 yıl önce
innecioğlu macunlarını tek geçerim ürün mükemmel kaliteli ve gerçekten işe yarıyor innecioğlu mcundan başkasına bakmayın bile derim
Avatar
keremy - 4 yıl önce
sadece 1 çay kasığı innecioğlu macun çok iyi bir gece gecirmenize vesile oluyor, diğer macunlar gibi baş ağrısı da yapmıyor.inanmıyordum ancak denedim ikna oldum.çok saolun
Avatar
edirne veysel - 4 yıl önce
innecioğlu gerçekten işe yarıyor diğer macunlar gibi baş ağrısı da yapmadı uzun süre etkisi sürüyor kargonuzun kayseriden gelip gelmediğine dikkat edin başka sayfalar innecioğlu diye başka macun da kakalayabiliyor !!!
Avatar
yavuz - 4 yıl önce
innecioğlu ürünleri innecioglu.com da satılıyor diğer hiçbir yerde yok! resmi sayfalarının olup olmadığına dikkat edin.yoksa innecioğlu diye başka macun kakalıyorlar!
Avatar
Turgut ozen - 4 yıl önce
Turkiyede de degil dunyada innecioglu almanyada bu macunu bilip de kullanan bicok arkadasim iilaclari cope atti tsk innecioglu.com
Avatar
çiçekçi usta - 4 yıl önce
kendi sitelerinde satıyorlar sadece innecioğlunu kapalı pakette geliyor sizi rahatsız eden bir durum olmuyor bir çay kasığı aldım gerçekten şaşırdım 20 li yaşlarda gibi hissettirdi kayseri firması olmasıda güven verdi.oldukça iyi bir ürün yapmışlar inşAllah hep böyle devam ederler