Ali Yalçın: İhaneti, hainleri unutmayacağız, unutturmayacağız

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “15 Temmuz Şiirlerini Güzel Okuma Yarışması” ödül töreninde sert sözlerle konuştu.

Ali Yalçın: İhaneti, hainleri unutmayacağız, unutturmayacağız
20 Şubat 2018 Salı 16:57

İstanbul 3 No’lu Şube’nin Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlediği “15 Temmuz Şiirlerini Güzel Okuma Yarışması” ödül törenine Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın katıldı. 

Törende konuşma yapan Ali Yalçın, ‘15 Temmuz’u Unutturmayacağız’ etkinlikleri yapıldığı sürece bu ülkenin, millet iradesine kastetmeyi aklından geçirenlerin aklını alacağını ifade ederek, “Dün olduğu gibi, bugün de yarın da hainlere, teröristlere, iş birlikçilere, yerli tetikçilere fırsat vermeyecek, meydanları onlara teslim etmeyecek, alanlarda hadlerini bildireceğiz. İhaneti, hainleri unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Ali Yalçın, konuşmasına şu sözlerle devam etti;

"15 Temmuz darbe ve işgal girişimini unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını söyledi.Bağımsızlığımızı ve birliğimizi hedef alanlara hadlerini bildireceğiz.

Emperyalizmin medeniyet coğrafyamızda kurduğu sömürü çarkını, bizi ve değerlerimizi toza dönüştürme tezgâhını yerle bir etmenin mücadelesinde olduklarını kaydeden Yalçın, “Ülkemizin bağımsızlığını, egemenliğini, milletimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini hedef alan hainlere, onların ipini elinde tutan emperyal güçlere karşı koymak, oyunlarını bozmak için tetikte olmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi, bugün de yarın da hainlere, teröristlere, iş birlikçilere, yerli tetikçilere fırsat vermeyecek, meydanları onlara teslim etmeyecek, alanlarda hadlerini bildireceğiz. İhaneti, hainleri unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı teşkilat mensuplarımızı ve üyelerimizi kutluyorum.

Korkmuyoruz, çünkü millet olarak biriz. Korkmuyoruz, çünkü ümmet olarak ortak iradenin zirvesindeyiz. Korkmuyoruz, aksine birliğimizle, dirliğimizle, fikrimizle, hedeflerimizle, emeğimizle, inanmışlığımızla ve adanmışlığımızla korkutuyoruz. Tarihin bizi çağırdığı yere, tarihin kader olarak şekilleneceği cepheye doğru yürüyoruz. Dünyanın değişimine, düzenin insan merkezli olarak dönüşümüne katkıda bulunan, paydaş olan, fikirleriyle destek, eylemleriyle umut olan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak, Türkiye’nin değişim süreçlerine kör, yenilenme ve yeni bir düzen inşa etme iradesine sağır olmayacağız.”

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş ise, millî irade bilincini ve direniş ruhunu canlı tutmak, 15 Temmuz ruhuna ve dinamizmine katkıda bulunmak, tarih boyunca yaşanan yakın ve uzak çevredeki darbe ve hainliklere karşı duyarlılığı artırmak amacıyla düzenledikleri yarışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, dereceye girenleri kutladı.

Ermiş, 15 Temmuz bilincini diri tutmak için farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.