Eğitim-Bir-Sen'den 4. Kısa Film Yarışması

Eğitim-Bir-Sen, “Eğitim” temalı 4. Kısa Film Yarışması düzenliyor. Kazananlara ödüller 16 Şubat’ta verecek.

Eğitim-Bir-Sen'den 4. Kısa Film Yarışması
13 Şubat 2018 Salı 15:30

Eğitim-Bir-Sen'in düzenlediği '4. Kısa Film Yarışması'nda finale kalan filmlerin jüri değerlendirmesi ve derecelendirmesi yapıldı. “Eğitim” temalı kısa film yarışmasının jüri değerlendirmesi İstanbul’da gerçekleştirildi.

Jüri başkanlığını usta yönetmen Semih Kaplanoğlu yaptı. Nihal Bengisu Karaca, Gökhan Atalay, Enver Gülşen ve İsmail Erdoğan’dan oluşan jüri, finale kalan filmlere ilişkin değerlendirmesini yaparak, dereceye giren filmleri belirledi.

Finale kalan Ağ, Balon, Bereket, Dedemle Bir Gün, El, Misket, Moustapha, Öğretmenim Nerede, Perili İpek, Ses, Teferruat, Ufuk, Word ve Yük filmleri arasından dereceye giren eser sahiplerine ödülleri, 16 Şubat’ta İstanbul’da düzenlenecek programda verilecek. 


Etiketler; #eğitim-bir-sen
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.