Eğitim Bir Sen'den İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne tepki

Eğitim Bir Sen, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü için tepki gösterdi. Çorum Şube Başkanı Tahir Eşkil, "İlçe Milli Eğitim Müdürünün yönetim anlayışının vermiş olduğu rahatsızlık İskilip’i ve eğitim camiasını çileden çıkarmış, eğitimi felç etmiş, kurumlarda/okullarda moral ve motivasyon bırakmamıştır." dedi.

Eğitim Bir Sen'den İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne tepki
30 Nisan 2018 Pazartesi 14:50

Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi Başkanı Tahir Eşkil ile sendika üyeleri İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü protesto etti. Müdürün yönetim anlayışının İskilip’te uzun zamandır eğitim çalışanlarını ve eğitim kurumları yöneticilerini rahatsız ettiği iddia edildi.

Eşkil'in açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Sayın Müdüre şunu hatırlatmak istiyoruz;

Eğitim çalışanların şamar oğlanı değildir.

Kurum müdürleri ve kau çalışanları devletin memuru sizin köleniz değildir.

Devletin makamları egoları tatmin yeri değil millete hizmet yeridir."

Yetkili kişilerede seslenen Eşkil, "Buradan Yetkililere, müdürü bu makama atayan siyasilere, eğitimi bitme noktasına getiren ve siyasete açıkça zararı olan bu zatı burada tutmaya devam edecek misiniz? “ dedi.

Şikayetlere aşağıdaki yazıda ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.