Eğitim-Bir-Sen'den “Tarih Yazan Kadınlar” programı

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Kadınlar Komisyonu’nun düzenlediği “Tarih Yazan Kadınlar” programı Maltepe Şehit Erol Olçok SGK Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitim-Bir-Sen'den “Tarih Yazan Kadınlar” programı
12 Nisan 2017 Çarşamba 18:58

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Kadınlar Komisyonu’nun düzenlediği “Tarih Yazan Kadınlar” programı Maltepe Şehit Erol Olçok SGK Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programın açılışında konuşan Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Habibe Öçal, Memur-Sen’in 1 milyona ulaşan üye sayısının 400 binini kadınların oluşturduğunu belirterek, “Çalışma hayatında kadınların sorunlarının çözümü ve adaletin tesisinde gerekli kavramsal çerçevenin oluşturulması için her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Tanju Yılmaz, tarihimizin her sayfasının vatanı için, dini için, milleti için mücadele veren kahraman insanlarla dolu olduğunu ifade ederek, “Şehit veren, şehit olan kadınlar şerefli tarihimizin unutulmaz neferleridir. Bizim eğitimciler olarak öncelikli görevimiz, imanlı, adaletli, ahlaklı, vatansever liderler yetiştirmek olmalıdır” şeklinde konuştu.

Programda bir selamlama konuşması yapan İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumun ülkemiz için çok önemli olduğunu dile getirerek, “Herkesi, ülkemizin yükselişine, dirilişine ‘evet’ demeye davet ediyorum” ifadesini kullandı.

15 Temmuz şehitlerinden Murat Naiboğlu’nun eşi Gülsüm Naiboğlu, 15 Temmuz’da kamyonuyla tüm komşularını alarak meydana inen Şerife Boz ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir’in de birer selamlama konuşması yaptığı programa, Memur-Sen İstanbul Kadınlar Komisyonu Başkanı Semra Birdal Ergün, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş, 4 No’lu Şube Başkanı Talat Yavuz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tüysüz ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan da katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.