Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 No’lu Şube Başkanı Karataş: Bu yönetmelik bir an önce değiştirilmeli

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Karataş, "Bu ucube yönetmelik bir an önce değiştirilmeli, erkek kamu görevlileri de serbest bir şekilde kıyafet seçebilmelidir. Dayatmacı zihniyetten vazgeçilmelidir” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 No’lu Şube Başkanı Karataş: Bu yönetmelik bir an önce değiştirilmeli
18 Ocak 2018 Perşembe 16:56

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 No’lu Şube yöneticileri, Çat’ta görev yapan eğitim  çalışanlarıyla bir araya geldi. Sendikal çalışmalar ve kazanımlar hakkında bilgi verildi.

Şube Başkanı Mustafa Karataş, hak ve özgürlük mücadelesi veren bir sendika olduklarını ifade ederek, “Bu mücadeleyi birlikte yapmalıyız. Her üyemizin katkısıyla bu mücadele zenginleşen bir hâl alacaktır” dedi.

Kılık-kıyafet konusunda belli bir mesafe aldıklarını söyleyen Karataş, “Fakat istediğimiz sonucu halen almış değiliz. Bu ucube yönetmelik bir an önce değiştirilmeli, erkek kamu görevlileri de serbest bir şekilde kıyafet seçebilmelidir. Dayatmacı zihniyetten vazgeçilmelidir” şeklinde konuştu.

Karataş, Kaymakam Saadettin Doğan’ı da ziyaret ederek, ilçenin eğitim-öğretimi hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.