Eğitim-Bir-Sen, ‘Kitap Okuma Yarışması’ için imzayı attı

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube, ‘Kitap Okuma Yarışması’nın ikincisi için protokolü imzaladı.

Eğitim-Bir-Sen, ‘Kitap Okuma Yarışması’ için imzayı attı
23 Ocak 2018 Salı 16:38

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Belediyesi, ‘Kitap Okuma Yarışması’nın ikincisi için protokol imzaladı.

Yarışmaya, merkez ve merkeze bağlı ortaokul ile lise öğrencilerinin katılabilecek. Başvurular, 5 Şubat’ta başlayacak 28 Şubat günü ise sona erecek. Üç ayrı kategoride yapılacak yarışmada, ortaokullarda 5 ve 6. sınıflar için ayrı, 7 ve 8. sınıflar için ayrı olmak üzere iki kategori belirlendi. 5 ve 6. sınıflar, kendi kategorisinde, 7 ve 8. sınıflar kendi kategorisinde belirlenen tüm kitapları okuyacaklar. Liselerde ise 9,10,11 ve 12. sınıflarda okuyan tüm öğrenciler için ortak bir kategori belirlendi. Liselerde okuyan öğrenciler bu kategori için belirlenen kitapları okuyacaklar ve okudukları kitaplardan sınavda sorumlu olacaklar.

Sınavın ardından 11 Mayıs’ta düzenlenmesi planlanan ödül töreniyle kategorilerinde birinci olan öğrenciler bisiklet ile notebook, ikinci ve üçüncü olanlar bisiklet ile tablet bilgisayar, ilk 40’a giren öğrencilere ise bisikletle ödüllendirilecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.