Eğitim yönetiminde liyakat ve kariyer sistemine yönelik çalıştay süreci başladı

Eğitim Bir Sen'in 'Eğitim Yönetiminde Liyakat ve Kariyer Sistemi Çalıştayı' İlçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri, okul müdür müdür yardımcısı ve müdür baş yardımcılarının katılımıyla başladı.

Eğitim yönetiminde liyakat ve kariyer sistemine yönelik çalıştay süreci başladı
10 Ağustos 2017 Perşembe 14:32

İlçe millî eğitim müdürleri, şube müdürleri, okul müdür müdür yardımcısı ve müdür baş yardımcılarının katılımıyla bugün 'Eğitim yönetiminde liyakat ve kariyer sistemi çalıştayı' saat 14.00 da başladı. 

Acil çözüm bekleyen eğitim sorunu için yapılan çalıştay, toplam dört komisyon toplantısı gerçekleştirilecek. Bunlardan ilk üçü, Eğitim Yöneticileri Komisyonu, Öğretmenler Komisyonu ve Maarif Müfettişleri Komisyonu, görüş ve öneriler oluşturacak. Ardından ise konu hakkında tüm teşkilatın görüşlerini yansıtacak olan “Şube Başkanları Komisyonu” toplanarak görüş ve öneriler ortaya konacak. Komisyon çalışmalarının tamamı bittiğinde raporlama faaliyetine geçilecek ve toplantı serisi sürecinde ortaya konulan tespit, görüş ve önerilerden oluşan Çalıştay Raporu hazırlanacak.

Bu çalıştay bugün yöneticilere, 12 Ağustos'ta öğretmenlerle, 14 Ağustos'ta müfettişlelre ve 20 Ağustos'ta 81 ilin sendika başkanlarıyla yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.