İsmail Konçuk; "Kamudaki ayrımcılık tamamen ortadan kaldırılmalıdır"

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Başabakan Binali Yıldırım'ın işçi ve memur sendikalarının temsilcilerine verdiği iftar yemeğini sosyal medya hesabından değerlendirdi. Başabakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarına dikkat çeken Konçuk, “kamudaki ayrımcılık tamamen ortadan kaldırılmalıdır” şeklinde konuştu.

İsmail Konçuk; "Kamudaki ayrımcılık tamamen ortadan kaldırılmalıdır"
02 Haziran 2017 Cuma 14:35

Başbakan Binali Yıldırım'ın Çankaya Köşkü'nde işçi ve memur sendikalarının temsilcilerine iftar yemeği verdi. Başbakan Yıldırım'ın verdiği iftar yemeğine katılan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Konçuk, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. 

Kamudaki ayrımcılık tamamen ortadan kaldırılmalıdır

Özellikle Kamudaki ayrımcılığa dikkat çeken Genel Başkan İsmail Konçuk, Başabakan Yıldırım'ın "Hep birlikte sorunları ele alacağız, ortak akılla çözümler geliştireceğiz” dediğinin altını çizdi. Koncuk, “Sayın Başbakan'ın bu tespitini Türkiye Kamu-Sen yıllardır ısrarla söylediklerini ifade eden İsmail Konçuk, “Bunun için önce kamudaki ayrımcılık tamamen ortadan kaldırılmalıdır” diyen Genel Başkan Koncuk, “Ülkemiz bu huzur ve mutluluğu hak ediyor” açıklamasında bulundu.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Konçuk'un açıklamaları şu şekilde;

“Sayın Başbakan Çankaya Köşkünde işçi ve memur sendikası temsilcilerine iftar verdi. Daveti için Türkiye Kamu-Sen olarak teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakan'ın, "Hep birlikte sorunları ele alacağız, ortak akılla çözümler geliştireceğiz. Çünkü ülkemizin buna ihtiyacı var." sözü önemlidir. Sayın Başbakan'ın bu tespitini Türkiye Kamu-Sen yıllardır ısrarla söylemektedir ancak bugüne kadar bu sözün gereği yerine getirilmemiştir.

Ortak akıl için öncelikle kamuda ayrımcılığın tamamen ortadan kaldırılması gereklidir, bu adımların atılmasını istiyor ve bekliyoruz. Doğrudur, Türkiye'nin tüm problemlerinin çözümü için birlikte çalışmaya, ortak akla ihtiyacı var. Ülkemiz bu huzur ve mutluluğu hak ediyor" 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.