Memur-Sen 1 Mayıs'ı Kahramanmaraş'ta kutlayacak

Memur-Sen 1 Mayıs kutlamalarını Kahramanmaraş'ta düzenleme kararı aldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yaptığı açıklamada, emperyalistlere ilk meydan okumayı yapan medeniyet şehri Kahramanmaraş'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayacaklarını söyledi.

Memur-Sen 1 Mayıs'ı Kahramanmaraş'ta kutlayacak
11 Nisan 2016 Pazartesi 13:10

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl pazar gününe denk geliyor. Memur-Sen aldığı bir kararla bu yıl 1 Mayıs'ı Kahramanmaraş'ta kutlayacak. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Kurtuluş Savaşında bağımsızlık meşalesini ilk ateşleyen, emperyalistlere ilk meydan okumayı yapan medeniyet ve fikir dünyamızın zirve şehirlerinden Kahramanmaraş'ta kutlama kararı aldık" şeklinde konuştu.

Genel Başkan Ali Yalçın yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin en büyük konfederasyonu ve emek hareketi olduklarını vurgulayarak, 1 Mayıs'ı Taksim Meydanı'nda kutlamak için valiliğe başvuruda bulunduklarını söyledi. Yapılan başvurunun olumsuz sonuçlandığını belirten Yalçın, bu kararın doğru olmadığını belirtti. 

İstanbul Valiliği'nin, 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda  kutlanmasına olumsuz yanıt vermesi nedeniyle; bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Kurtuluş Savaşında bağımsızlık meşalesini ilk ateşleyen, emperyalistlere ilk meydan okumayı yapan medeniyet ve fikir dünyasının zirve şehirlerinden Kahramanmaraş'ta kutlama kararı aldıklarını açıkladı.

"Tüm emekçileri Kahramanmaraş'a bekliyoruz"

1 Mayıs'ta tüm emekçileri Kahramanmaraş'a davet eden Ali Yalçın, "Güçlü Memur kapsamında taleplerimizi , Büyük Türkiye hedefine inancımızı deklare edeceğimiz, Adil bir dünya özlemimizi haykıracağımız emeğin dayanışma ruhunu, kırmadan, dökmeden, sevgi ve muhabbetle yansıtacağımız 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Mitingimize katılmak ve katkı sunmak için emeğin bütün kesimlerini ve milletimizi Kahramanmaraş'a bekliyoruz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.