Öğretmene şiddete hayır! Öğretmene şiddetle uzanan eller istemiyoruz

Eğitim-Bir-Sen Adana 1 No’lu Şube yöneticileri ve üyeler, İhsan Ağca’ya öğrencisi tarafından yapılan bıçaklı saldırıyı protesto etti.

Öğretmene şiddete hayır! Öğretmene şiddetle uzanan eller istemiyoruz
07 Haziran 2017 Çarşamba 12:44

Eğitim-Bir-Sen Adana 1 No’lu Şube yöneticileri ve üyeler, saldırının gerçekleştiği Yüreğir Medine Müdafi Fahreddin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde bir araya geldi. Yüreğir Medine Müdafi Fahreddin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı İhsan Ağca’ya öğrencisi tarafından yapılan bıçaklı saldırı için Şube Başkanı Mehmet Sezer basın açıklaması yaptı. 

Saldırıların kendilerinin asla yıldırmayacağını dile getiren Şube Başkanı Sezer, “Eğitimler olarak, görevimizi gururla yapmaya ve geleceğimizi emanet edeceğimiz milli değerlerimize sahip çıkacak gençler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Tehdit ile başlayıp darp etme ve bıçakla yaralamaya kadar giden şiddet davranışlarını kınayan Sezer, “Üyemiz İhsan Ağca’ya acil şifalar diliyoruz. Öğretmenimizin yanındayız ve acısını paylaşıyoruz. Bundan sonraki hukuki süreçte de öğretmenimize desteğimiz sürecek” şeklinde konuştu.

Sezer, açıklamanın ardından okulda görev yapan öğretmenleri ziyaret etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.