Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk'tan terör açıklaması!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ülkemizdeki terör saldırılarına ilişkin açıklamada bulundu. Koncuk, 'Türk Milletinin Başı Sağolsun' dedi. İşte İsmail Koncuk'un söz konusu açıklaması...

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk'tan terör açıklaması!
18 Ağustos 2016 Perşembe 15:20

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ülkemizdeki terör saldırılarına ilişkin açıklamada bulundu. Dün Van'da bugün de Elazığ ve Bitlis'te yaşanan saldırılara ilişkin açıklama yapan Koncuk, 'Türk Milletinin Başı Sağolsun' dedi.

Alçak saldırıları lanetleyen Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, şehit polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet,  Türk milletine ise baş sağlığı diledi.
 
İşte Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un söz konusu açıklaması...
 
"Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden  devam eden operasyonlar devam ederken, ne yazık ki acı haberler yüreklerimizi dağlıyor.
 
Dün akşam saatlerinde Van’da polis evi ve İki Nisan Polis merkezinin bulunduğu binaya saldıran alçaklar, bir polisimizi ve iki sivil vatandaşımızı şehit ederken, 73 vatandaşımızı yaralamışlardır.
 
Bu sabah saatlerinde ise Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla saldıran hainler şu ana kadar üç kahraman polisimizi şehit etmiş, 170'e yakın insanımızı ise yaralamışlardır. Bitlis'in Hizan ilçesindeki hain saldırıda ise 4 askerimiz şehit olmuş, 7 askerimiz yaralanmıştır.
 
Bin yıldır üzerinde kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, nifak tohumları ekmeye çalışanların bundan önce olduğu gibi bundan sonrada başarılı olamayacaklarını çok iyi biliyoruz.
 
Gün be gün devam eden bu kalleş saldırılar kardeşliğimizi asla zayıflatmayacak, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır.
 
15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülke gündeminde geri planda kalan terörle mücadele konusunda daha önce uyarılarda bulunmuş ve aynı kararlılık ve azimle bu mücadelenin devam etmesi gerektiğinin altını çizmiştik.
 
Yaşadığımız gelişmelere baktığımızda terörle mücadelenin halen ülkemizin en önemli konularından biri olduğu ortadadır. Bu noktada, yetkililerimiz bölgede güvenliği sağlayıcı tedbirler noktasında ivedilikle adımlar atmalıdırlar.
 
Türkiye Kamu-Sen camiası adına, Van, Elazığ ve Bitlis'te yapılan bu alçak saldırıları lanetliyor, kahraman şehit polislerimiz, askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar ve Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.