SGK Müfettiş Yardımcısı alım sınavı sonuçları açıklandı mı?

Sosyal Güvenlik Kurumu, 3-4 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen SGK Müfettiş Yardımcısı alım sınavı sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Peki bu bekleyiş ne zaman sonuçlanacak?

SGK Müfettiş Yardımcısı alım sınavı sonuçları açıklandı mı?
30 Eylül 2016 Cuma 15:34

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Temmuz ayında sınav ile müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Bu duyuruyla beraber, Müfettiş Yardımcısı alım sınavı için başvurular başladı. Alınacak 60 Müfettiş yardımcısının yazılı ve sözlü sınavlara göre seçileceğini açıkladı. Müfettiş Yardımcısı alımı için sınavlar 3 Eylül-4 Eylül'de yalnızca Ankara'da yapılarak gerçekleştirildi. Sınava, üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun, 35 yaşını doldurmamış ve KPSS'den en az 80 alan adaylar başvuruda bulunabildi. 

Sosyal Güvenlik kurumundan sınava ilişkin herhangi bir duyuru yapılmazken adaylar bir sonraki aşama olan sözlü sınava girip giremeyeceklerini öğrenmek için gergin bekleyişleri devam ediyor. Sınava giren adayların gözü SGK'dan gelecek haberde. SGK'nın ise yakın zamanda açıklama yapması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığında sitemiz üzerinden eş zamanlı olarak siz okuyucularımızla paylaşacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.