2017 YDS Sonbahar başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru nasıl yapılacak?

2017 Yabancı Dil Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi başvuruları binlerce kişi tarafından beklenmeye başladı. Peki 2017 YDS Sonbahar başvuruları ne zaman başlıyor? Başvurular nasıl yapılacak? YDS 2017 sınav ücreti ne kadar? İşte başvurularla ilgili bilinmesi gereken detaylar...

2017 YDS Sonbahar başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru nasıl yapılacak?
23 Temmuz 2017 Pazar 17:50

2017 Yabancı Dil Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından paylaşıldı. Adayların başvuru yapmasına az bir zaman kaldı. 

2017 YDS Sonbahar başvuruları ne zaman başlıyor?  Başvurular nasıl yapılacak? YDS 2017 sınav ücreti ne kadar? Bu sorular başvuru zamanında en fazla akla gelen sorular arasında yerini alıyor. Ama bunların cevabı adayların en merak ettiği sorular arasında bulunuyor. 

2017 YDS Sonbahar başvuruları ne zaman?

Adaylar YDS başvurusunu 26 Temmuz - 3 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapacak. Başvurular ÖSYM'nin sayfasından yapılacak.

ÖSYM'deki her sınavda olduğu gibi "https://ais.osym.gov.tr/" sayfasından yapılabilecek. Buradan başvuru yapan adaylar ÖSYM'nin ödeme işlemleri bölümden 90 lira olan sınav ücretini ödemesi halinde başvuru kabul edilecek. ÖSYM'nin sayfasından yapamayan adaylar ise T.C. Ziraat Bankası ATM ve İnternet bankacılığı T. Halk Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, Akbank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Kuveyt Türk Katılım Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç) Türk Ekonomi Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, DenizBank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), tüm PTT İş Yerleri (KKTC’den başvuracak adaylar ASPOS-Gazi Magusa) ile yapabilme imkanından yararlanabilecek.

Aşağıdaki link ile başvurunuzu 26 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirebilirsiniz...

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ...

2017 YDS Sonbahar dönemi sınavı ne zaman?

Adaylar 17 Eylül 2017 tarihinde sınava girecek. Sınav saat 9.30’da başlayacak ve 150 dakika sürecek. Adaylar bu süre zarfında 80 soruyu çözmeye çalışacak. Sınav Almanca, Fransızca ve İngilizce testlerden oluşacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.